0.6 C
Budapest

Kezdőlap 2021

Archívum

Dr. Szabó Péter, Szántóföldi növénytermesztés kategória
Dr. Szabó Péter a Szerencsi Mezőgazdasági Zrt. vezérigazgató-helyettesként a közel 5000 hektáros gazdálkodást szervezi.
Berkes Gábor, Szántóföldi növénytermesztés kategória
Berkes Gábor mindig szülőhelyén, a Somogy megyei Inkén képzelte el jövőjét, ahol a család szorgalmának köszönhetően már 500 hektár területen gazdálkodnak.
Nagypál Zsolt, Szántóföldi növénytermesztés kategória
Nagypál Zsolt fontosnak tartja megismertetni a magyar emberekkel a hazai, kiváló minőségű rizseket és a belőlük készített élelmiszeripari termékeket.
Dr. Pálmai Ottó, Növényvédelem kategória
Dr. Pálmai Ottó eddig 25 országban fordult meg különböző szakmai rendezvényeken, s közel 100 szakcikk szerzője magyar és angol nyelven egyaránt.
Dr. Palkovics Lászó, Növényvédelem kategória
Dr. Palkovics László munkatársaival számos, hazánkban és Európában megjelent új kórokozót írt le. Kutatómunkájáért Akadémiai Díjban részesült.
Pais István, Növényvédelem kategória
Pais István vallja, hogy a hazai asztalokra egészséges magyar élelmiszert kell tenni, ellenőrizhető eredetű, jó minőségű inputanyagokkal előállítva.
Dr. Orlóci László, Kertészet kategória
Dr. Orlóci László 2004 óta az ELTE füvészkert igazgatójaként végzi az intézmény irányítását és fejlesztését, de saját faiskolát is működtet.
Apáti Ferenc, Kertészet kategória
A fejlesztéseknek és a kitartásának köszönhetően a lokálpatrióta Apáti Ferenc családi gyümölcsültetvényének területe jelenleg már 85 hektárra növekedett.
Nagy József, Kertészet kategória
Nagy József vezetése alatt lévő két cég a hazai friss piacon hagyma- és gyökérfélék értékesítését tekintve 10-13 százalékos részesedést értek el.
Horváth Bence, Jövő agrárszakembere kategória
Horváth Bence fejlesztőmérnök a fenntartható jövőt szem előtt tartva új növénytermesztési irányokat is támogat termékeik fejlesztése során.

KAPCSOLÓDÓ BEJEGYZÉSEK

Contact Us

0