A homogén növényállomány fenntartása a feladat

Tavaszi növényápolás precízen

 Komplex videósorozatunk harmadik részében azt derítjük ki, hogy hogyan végezzük el a növényápolási feladatokat ahhoz, hogy a kialakult homogén növényállományunk fenn is maradjon. A cél, hogy a növény igényeit az adottságainkhoz mérten lehető legjobban kiszolgáljuk, és így a megcélzott terméshozamot érhessük el.

 

Növényápolás

Hogyan végezzük el a növényápolási feladatokat ahhoz, hogy a kialakult homogén növényállományunk fenn is maradjon

 

Innovációs Központunk szakemberei közül ismét köszönthetjük Sojnóczki István technológia fejlesztési igazgatót a képernyőn, aki egy olyan eszközről beszél, mely segítségével okosan lehet kijuttatni a nitrogén műtrágyát , valamint bemutatja a nézőknek a permetezés technológia legújabb lehetőségeit, ahol kitér a drónos megoldásokra is. Nagy László fejlesztőmérnök a növényvédelem legfontosabb és időszerű kérdéseivel foglalkozik, Mészáros Gábor rendszerfejlesztési igazgató pedig a pgr.hu PrecMet, valamint Növényvédelem alkalmazásaival ismerteti meg a nagyérdeműt.

A gépek oldaláról pedig Szűcs Sándor és Kolozsvári István marketingmenedzserek mutatják be az Orthman 8315 12 soros sorközművelőt, valamint a John Deere M952 intelligens permetezőgépet.

 

 

A sorozat részei rendre arról szólnak, hogy az aktuális, előttünk álló tavaszi munkálatokhoz milyen ajánlatai és termékei vannak a KITE Zrt.-nek.

https://www.kite.hu/tavaszi-novenyapolas

Keressék a videókat a KITE YouTube,  facebook  és  instagram csatornáján, illetve a kite.hu-n!

 

További KITE-ajánlatok.

 

Kite